tvronhd.com este un site web pro-DMCA și, ca atare, Proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea link-urilor de pe site despre care consideră că le încalcă drepturile de autor. Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că prin eliminarea unui link de pe tvronhd.com nu vor elimina sursa reală de pe site-ul unei terțe părți. Proprietarii de conținut trebuie să contacteze ei înșiși site-ul de găzduire video pentru a solicita eliminarea. Este complet posibil ca noi să indexăm un videoclip eliminat anterior, care este găzduit folosind o altă adresă URL sau un alt site de găzduire. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne informați conform protocolului DMCA și vom aborda problema. Acceptăm numai solicitările pentru eliminarea unui link real.

Dacă doriți să solicitați eliminarea mai multor linkuri, vă rugăm să utilizați o singură notificare DMCA, dar enumerați toate adresele URL din cererea respectivă. Digital Millennium Copyright Act din 1998 în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al Biroului pentru drepturi de autor al SUA la http://lcweb.loc.gov/copyright/), tvronhd.com va răspunde prompt la reclamații privind încălcarea drepturilor de autor, care sunt raportate la tvronhd.com agentul drepturilor de autor desemnat identificat mai jos.
Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricărui drept exclusiv în temeiul drepturilor de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați notificarea încălcare a tvronhd.com la: Contact.

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru.
  • Powered by © TVRONHD 2024